Dansul penisului,

Fotografii cu greci care dansează cu penisuri imense

dansul penisului

Tweet Snap Unul dintre cele mai proaste obiceiuri din Grecia are loc o dată pe an în prima zi de luni de dinainte de postul paștelui, în Thesalia. Du-te în orașul Tirnavos în acea zi și dansul penisului vedea oameni care se lovesc și se joacă pe străzi cu penisuri false. Localnicii și vizitatorii din satele vecine mănâncă, beau și cântă melodii vulgare până leșină.

dansul penisului

Cam ca orice obicei grec, Bourani se pare că-și are originile în ritualurile dionisiene din antichitate, care simbolizează venirea primăverii și fertilitatea — atât pentru oameni, cât și pentru natură. Penisul a fost ales ca simbol pentru dansul penisului asta dubioasă ca reacție la societatea matriarhală. În ultimii ani, sărbătoarea pare să se concentreze mai mult pe umor decât pe eliberarea sexuală.

dansul penisului

Dai dansul penisului penisuri amuzante, făcute din lemn, hârtie, lut sau zahăr, peste tot — pe mese și bănci, lângă pachete de țigări, telefoane și kebapuri. Unele sunt puse la intersecții ca niște totemuri, în timp ce altele rămân înfipte în fermoare deschise.

Oamenii le sărută, își fac poze cu ele și le poartă ca cercei.

dansul penisului

Toată lumea se înjură întruna. Bourani e de fapt ultima zi de desfrâu înainte de post.

Filme porno asemănătoare:

De marți, și pentru următoarele 40 de zile, viața în Tirnavos se presupune că va fi doar despre post și rugăciune. Sau cel puțin așa zice obiceiul.

dansul penisului

Mai jos ai câteva poze de la sărbătoarea penisurilor.

Asevedeași