Frenulotomie penis

Pregătește-te pentru o frenulotomie și apoi recupera - vikihov

Urolog Tehnică frenulotomie penis plastice ale frenulului penisului Chirurgia plastica a penisului frenum a fost mult timp considerata o operatie urologica obisnuita, care nu este deosebit de dificila. Cu toate acestea, nu fiecare om este gata să-și pună frenulotomie penis pe masa chirurgului din cauza temerilor că operația poate afecta activitatea sexuală sau poate cauza dificultăți în urinare.

Az egészség öröme

Da, să spunem că chiar cuvântul "spital" cauzează în fața majorității bărbaților o grimasă disprețuitoare. Deși, în principiu, problema ca atare nu este aici. Operația este necomplicată, experiența chirurgilor este suficientă.

  • Dr Marron Clinics
  • Frenul plastic preputului penisului frenul
  • Frenulotomie: tehnică, consecințe, complicații Competent despre sănătate pe iLive
  • Scarring de țesut la locul chirurgical Reacții alergice posibile la anestezicele utilizate Re-creșterea frenulului corectat după procedura care determină reapariția problemei inițiale 2 Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă este necesară intervenția chirurgicală.
  • Aveți grijă după procedură Termenul "frenulotomie" se referă la orice operație în care tensiunea din căpăstru este relaxată chirurgical.
  • Chirurgia plastica a frenuloplastiei penisului, frenulotomie | Competent despre sănătate pe iLive

Da, și durează o procedură de plastic în doar de minute. Cheltui mai ales cu un anestezic local durere numai zona penisuluidar la cererea pacientului, iar unele indicații de exemplu, cu vârsta sub 18 anieste posibilă și opțiunea de anestezie generală. De obicei, la 2 ore după operație, un bărbat se frenulotomie penis întoarce în siguranță acasă. Chirurgie pentru a corecta defectele frenul penisului numit frenotomy, și oferă aproape o sută la sută garanție că, în viitor, pacientul nu va avea probleme în activitatea sexuală, asociată cu activitatea motorie defectuoasa a tesuturilor de organe de sex masculin.

frenulotomie penis cum se tratează o erecție cu prostatită

În cazul fimozei, în paralel cu plasticul căpriorii, se face circumcizia preputului, ceea ce face dificilă eliberarea capului penisului. Deoarece operația este efectuată în condiții sterile, iar pacientul poate monitoriza cursul operației și starea sa, fără a suferi durere, complicațiile sunt extrem de rare.

frenulotomie penis cum să îți mărești penisul

Operația poate fi efectuată în două moduri: Metoda clasică implică utilizarea instrumentului chirurgical obișnuit - bisturiul. Majoritatea chirurgilor și pacienților încă preferă această metodă, în ciuda faptului că, atunci frenulotomie penis o aleg, există întotdeauna un risc de sângerare și de infectare a plăgii ceea ce se întâmplă, totuși, rar.

Expert medical al articolului

Metoda modernă este plasticul unei mâini cu ajutorul unui laser, care sa dovedit a fi bine frenulotomie penis timpul multor operații pe țesuturile corpului.

Fiecare dintre metode are avantajele și dezavantajele sale, deci, înainte de a alege procedura de desfășurare a operației, este necesar să evaluăm cu adevărat toate riscurile și rezultatul posibil.

Metoda clasică a plasticului, desigur, este asociată cu senzații dureroase și cu unele pierderi de sânge, deoarece după disecția țesutului de căpușă este nevoie de timp pentru a banda vasele deteriorate și pentru a aplica cusăturile. În plus, sterilitatea poate fi afectată într-o anumită etapă, ceea ce creează condiții favorabile frenulotomie penis infectarea plăgii.

Totuși, în ciuda acestui fapt, metoda este considerată destul de sigură în sensul că țesăturile din cusătură sunt protejate în mod fiabil de divergențe.

Pregătește-te pentru o frenulotomie și apoi recupera - vikihov

Corecția prin laser a penisului frenulum este practic fără durere, excluzând infecția în rana deschisă și pierderea de sânge. După țesutul tăiat de fasciculul laser, ceea ce le încălzește la o temperatură de până la C șiastfelcauterizarea instantaneu vasele, prevenind sângerarea și infecția.

Această metodă asigură vindecarea țesuturilor deteriorate fără complicații într-un timp scurt. Locurile de conexiune de țesut după un timp devin aproape invizibile, în locul lor nu se formează țesut frenulotomie penis.

Cu toate acestea, lipit cu laser este destul de nesigur și necesită frenulotomie penis suplimentară în perioada postoperatorie, deoarece tesutul penisului nu poate sta într-o poziție statică pentru o lungă perioadă de timp, mai ales la barbatii cu un apetit sexual sănătos.

Cauzele apariției patologiei

Chiar și în absența sexului exclude erecție, conjugat cu o creștere a dimensiunii și un membru al căpăstrul de tensiune este adesea foarte dificilă, și amenință divergența cusături. După vindecarea completă a plăgii, ruperea țesutului nu mai este amenințată.

Metode de realizare a plasticului frenum Frenulotomie penis defectele frenulul penisului poate varia si au comorbidități care necesită o intervenție chirurgicală, frenulotomie penis asemenea, cel mai adesea fimozacorp din plastic, în fiecare caz, poate fi ușor diferit tehnicile.

Cel mai adesea chirurgii trebuie să se confrunte cu o căpăstru scurtă sau ruptura ei. La pacienții tineri, adesea simultan frenulotomie penis problema unui frenul scurt, se observă de asemenea comprimarea țesuturilor preputului, care complică eliberarea penisului glans.

frenulotomie penis ghind de mare penis

În acest caz, două operații sunt efectuate simultan: corectarea frenului și circumcizia preputului. Să luăm în considerare unele dintre cele mai populare soiuri de tratament chirurgical al defectelor frenului și etapele operației. Corectarea ruperii căpriorii Lungimea necorespunzătoare a pliului de piele, care leagă penisul glancului și frenulotomie penis, poate provoca ruperea țesutului în timpul sexului prea activ.

Trebuie spus că nu toți oamenii se grăbesc cu o problemă similară cu spitalul, trăind un anumit disconfort psihologic. Și foarte zadarnic.

Rana, bineînțeles, va vindeca mai devreme sau mai târziu, dar în locul ei poate rămâne o cicatrice dură, care mai târziu va cauza o ruptură repetată a căpăstrui.

frenulotomie penis erecție nu suficient de lungă

Și este bine ca vindecarea rănilor să treacă fără complicații speciale, altfel poate provoca procese inflamatorii în domeniul "demnității masculine". Cel mai bine este rezolvarea problemei ruperii penisului frenulum în condiții spitalicești, mai ales că operația este efectuată în ambulatoriu, frenulotomie penis după aceea pacientul se întoarce acasă, rămânând în spital doar ore.

Conectează capul penisului la preput, frenulotomie penis deplasarea și expunerea capului în timpul unei erecții. În cazul în care funcțiile sale sunt încălcate, durerea apare și sângerarea este posibilă. Viața sexuală a unui bărbat de la acest lucru suferă grav, prin urmare, în astfel de cazuri, este necesar plasticul căii feroce a penisului. Această operație se numește frenulotomie.

Dacă există o ruptură a căpăstrui penisului, nu ezitați. Aplicând un bandaj sub presiune în zona plăgii pentru a reduce pierderea de sânge, trebuie să mergeți imediat la urolog sau direct la spital.

Cum de a crește rapid membrul viziona un tutorial video

După trecerea testelor necesare, inspectarea rănilor și tratamentul marginilor produce doctor antiseptic suturarea țesuturilor, apoi se aplica pansament antiseptic pentru a preveni căderea în infecția rana proaspătă. În plus, pacientul este prescris medicamente care vor accelera regenerarea țesutului în zona ranii și vor împiedica răspândirea și răspândirea infecției.

In primul caz, secționat transversal numai frâie de țesut, în al doilea - coarsened suplimentar porțiuni îndepărtate ale țesutului și neoplasme nu maligne!

In frenulotomie penis discontinuități.

După incizie, se iau măsuri pentru a opri hemoragia. În acest frenulotomie penis, vasele leagă sau coagulează arde marginile plăgii. Dacă operația este efectuată de un laser, de obicei nu este necesară o moxibusție suplimentară. După ce sângerarea este oprită și rana este tratată cu un antiseptic, rana este cusută frenulotomie penis direcție longitudinală folosind un fir subțire de bobină.

frenulotomie penis exerciții de erecție dură

Alungirea frenulului penisului Aceasta este, de asemenea, o operație chirurgicală, în care incizia și cusătura au o anumită formă, datorită căreia lungimea căpăstrui poate fi mărită cu aproximativ mm. Incizia pentru această operație are forma literei V, și suturarea transportate în frenulotomie penis de Y.

Valoarea cu care urmează să fie crescută a penisului frenulotomie penis, depinde de adâncimea de tăiere și lungimea cusăturii partea inferioară a literei Y. Frenuektomiya Aceasta este o formă conservativă de plastic al frenulului penisului, care se folosește în cazul imposibilității altor tipuri de intervenții chirurgicale, datorită stării precare a pliului de piele.

De fapt, aceasta este îndepărtarea pliului însuși, care anterior a fost în mod repetat fracturat, astfel încât țesuturile sale au pierdut în cele din urmă elasticitatea, acoperită cu o mulțime de cicatrici. Această căpăstru nu mai este capabilă să-și îndeplinească funcțiile în mod normal și este cauza durerii în timpul actului sexual și al altor frustrări masculine.

frenulotomie penis cum afectează prostatita erecția

În acest caz, pliul de piele este îndepărtat, iar locul plăgii este cusut cu fire. Contraindicații la procedură Chirurgia plastică a penisului frenulum nu este o procedură cosmetică, frenulotomie penis o operație chirurgicală reală care se realizează sub anestezie.

Simptomele și formele de manifestare a fimozei

Și, ca orice operație, aceasta are, desigur, contraindicațiile sale, care nu pot fi ignorate, deoarece ele duc, de obicei, frenulotomie penis complicații. Întrucât organul masculin aparține atât tractului urinar, cât și sistemului reproductiv al corpului, orice procese inflamatorii din aceste sisteme fac imposibilă efectuarea unei intervenții chirurgicale plastice pe organ. În primul rând, trebuie să înlăturați inflamația și apoi să vă pregătiți pentru o operație pentru a diseca sau a prelungi frenulul penisului.

Operația nu se efectuează în timpul frenulotomie penis patologiilor cronice. În primul rând, se obține o remisiune persistentă a bolii și apoi se vorbește despre intervenția chirurgicală.

Asevedeași