Penis detasabil

penis detasabil
Masculii din această specie de păianjeni au cel mult două şanse să se împerecheze, dar doar una în care mai Cercetătorii chinezi din Singapore au descoperit că masculii păianjenilor din specia Nephilengys malabarensis beneficiază de un penis cu capacităţi aproape incredibile.

Snap O călugăriţă mânâncă genitalele masculului. Imagine: Oliver Koemmerling Natura e penis detasabil de tactici de seducţie, de la nimfomania diplomatică la cimpanzeii bonobo, la libidoul inexistent la urşii panda.

a tras un mușchi pe penis

Dar ştiai asta deja. Am făcut o selecţie cu cele mai dubioase ritualuri, ca să înţelegi că viaţa şi natura sunt mult mai dubioase decât ar vrea duhovnicul tău să crezi. Băiatul cunoaşte fata şi fata îl mănâncă de viu O să începem lista în forţă, cu canibalismul sexual, echivalentul death metal al ritualurilor de împerechere. Obiceiul ăsta este comun la păianjeni şi la călugăriţe penis detasabil implică faptul că femela consumă masculul înainte, în timpul sau după copulaţie.

dacă penisul devine albastru

De obicei, scopul este să producă nutrienţi pentru urmaşi, dar există tot felul penis detasabil variaţiuni ale ritualului. De exemplu, există cazuri în care femelele mint masculii în legătură cu intenţiile lor macabre. Deşi femelele sunt, de obicei, canibalele sexuale, unii masculi din specia păienjenilor lup au devorat femele mai vârstnice din aceeaşi specie, pentru că-şi pierduseră capacitatea de reproducere.

Există un animal care se reproduce de la distanță?

Tineretul zilelor noastre nu mai are respect pentru bătrâni, nici în cazul păienjenilor lup. De fapt, canibalismul sexual nu e singurul obicei în care sexul şi moartea se îmbină inextricabil. Şoricelul marsupial antechinus a ajuns la o viaţă sexuală bombastică, în care masculii se împerechează o singură dată penis detasabil viaţă, dar trag tare în perioada aia.

  • Material: calitate crom placat cu aliaj material are putere mare si este tare, ferm.
  • Există un animal care se reproduce de la distanță?
  • Dimensiunea penisului napoleon
  • Probleme de erecție înșelăciune
  • Penisul detaşabil: salvarea păianjenilor masculi

Ei fac sex cu orice femelă din jur timp de câteva săptămâni, iar fiecare partidă de sex durează 14 ore. Această abordare de reproducere big bang este atât de intensivă, încât masculii se dezintegrează până la final şi pier de la epuizare.

Este echivalentul natural al morţii prin penis detasabil din Futurama. Penis detaşabil E o parabolă bizară în Malleus Maleficarum, ghidul dement de persecuţie a vrăjitoarelor, în care se vorbeştede penisuri extirpate care se cuibăresc împreună sub farmece.

Atașament adonis pentru penis ştiu din ce fantezie patriarhală a ieşit toată chestia aia, dar se pare că penisurile detaşabile nu sunt ceva atât de rar în natură.

Cel mai BIZAR ritual de împerechere din regnul animal: "organul detaşabil"

Păianjenii viespe masculi, de exemplu, sunt cunoscuţi pentru că se castrează singuri în timpul sexului, ca să astupe genitalele femelei, ca să nu atenteze alţi masculi la ea. Se dezvoltă sub ochiul caracatiţei şi explodează, la fel cum a explodat Atena din capul lui Zeus, penis detasabil ce duce la moartea ei.

Apoi înoată de capul lui, până se agaţă de femelă şi-i fertilizează ovulele. Un pic.

Guler de formare în condiţii de siguranţă şi durabile penis detașabil animal de casă

Argonauta argo femelă depune ouăle. Imagine:Bernd Hofmann Iubitul excesiv de ataşat Sunt multe de iubit la peştele-undiţar: aspectul lui penis detasabil, momeala lui bioluminescentă, habitatul lui extraterestru, de pe fundul mării.

Dar cel mai dubios lucru la aceşti peşti e viaţa lor sexuală, care se bazează pe dimorfismul sexual extrem. Peştele-undiţar mascul este atât de mic în comparaţie cu femelele încât savanţii au crezut că sunt nişte paraziţi, timp de decenii, iar într-un fel chiar sunt. Obiceiurile sexuale ale peştelui-undiţar.

Animalele au cele mai dubioase obiceiuri de împerechere

Apoi, masculul se topeşte lent în corpul ei, se conectează la vasele ei sanguine şi lasă organele sale să i se atrofieze. E dubios ca dracul, dar se potriveşte perfect animalelor ăstora ciudate. E exemplificată cel mai bine prin filmul de groază care are loc între ploşniţe: un mascul trage în ţeapă o femelă cu membrul său de iubire letală, apoi ejaculează penis detasabil rănile ei. O ploşniţă masculină inseminează traumatic o femelă, spărgându-i exoscheletul. Imagine:Rickard Ignell, Swedish University of Agricultural Sciences Procesul este foarte vătămător pentru femelă, un fapt care a creat o dezbatere între biologi, care nu înţeleg de ce ploşniţele masculine sunt nişte demoni ai sexului.

penis detașabil - Dan Caragea

Din păcate, masculii de ploşniţă nu-s singurii amanţi psihotici din natură. Ţânţarii de apă au o tehnică de seducţie foarte coioasă, în care atrag femelele prin salturi pe suprafaţa apei. Acţiunile absurde ale masculului intimidează femeia să se culce cu el rapid, altfel riscă să ajungă în burta unui peşte.

Home » D:News » Penisul detaşabil: salvarea păianjenilor masculi Penisul detaşabil: salvarea păianjenilor masculi Masculii din această specie de păianjeni au cel mult două şanse să se împerecheze, dar doar una în care mai pot scăpa cu viaţă în urma actului sexual. Organismul lor este prevăzut cu o prereche de formaţiuni peniene specializate, care transferă spermatozoizii.

Sexul în grup ca tortură Singurul lucru mai înspăimântător decât masculii sadici de mai sus este ce ar face, dacă ar lucra penis detasabil.

Un număr deranjant de mare de specii folosesc o mentalitate de haită când vine vorba de procreere, iar multe dintre ele sunt favorite ale publicului, precum delfini, foci şi raţe.

JP Power Share Latest News - JP Power Share Price - JP Power Share News

O să mă axez pe raţe aici, pentru că sunt cele mai perverse la capitolul ăsta. Răţoii sunt atât de violenţi sexual încât raţele au evoluat nişte vagine în formă de tirbuşonca să evite să fie penis detasabil de cei mai agresivi dintre ei.

O molusca ia prin surprindere cercetatorii: are penis detasabil

Răţoii se agresează sexual şi unii pe alţii şi copulează şi cu hoiturile răţoilor morţi. Faptul că această pasăre pastorală şi liniştită a dezvoltat un ritual de reproducere atât de pervers este una dintre cele mai mari glume ale naturii. Grădina de spermă După ce-am vorbit de violuri în zbor şi inseminare traumatică, e vremea pentru un ritual de împerechere romantic. Tot dubios e, dar măcar nu-i deprimant.

O molusca ia prin surprindere cercetatorii: are penis detasabil

Păduchii roşii sunt celebri, după ce-au fost imortaliza ţi de The Oatmeal. Este un cuib superb decorat şi susţinut de sperma masculului.

îmbunătățește calitatea erecției

Dacă o femelă este impresionat de el, va merge acasă cu el şi să se impregneze singură de mobila acoperită de spermă din jur. Păduchele roşu. Imagine:Ton Rulkens Dacă un păduche rival descoperea grădina, o distrugea, apoi ejacula peste ea, ca femeile care veneau acolo să fie impregnate de sperma lui.

putin și penisul său

Se pare că nici măcar o specie de insecte sufletiste precum păduchii roşii nu duce lipsă de jegoşi. Fetişul cu fluide corporale De ce să te limitezi la grădinile de spermă?

Penisul detaşabil: salvarea păianjenilor masculi

Sigur asta se întreba mama natură când a creat mai multe specii care se folosesc de fluidele corporale ca preludiu. Papagalii amazonieni îşi arată afecţiune vomitând în gura perechii lor. Masculii de girafă flirtează prin ingerare unei cantităţi mici de urină de la femelă, ceea ce le ajută să vadă dacă au intrat în călduri.

Asevedeași