Fantana penisului

​Am încercat timp de patru săptămâni un regim de întărire a penisului

36 fântână cu apă de buddha relaxată în aer liber, cu decor ușor de soare

Am sărit câţiva trecători în ajutorul ei, insistând să chemăm o ambulanţă, dar a refuzat. Cu greu, am convins-o să intre măcar în farmacie şi să-şi ia tensiunea — căzăturile acestea, mai ales la o anumită vârstă, pot avea drept cauze şi accidentele vasculare cauzate de o tensiune crescută, nu trebuie deloc ignorate. Doamna insista că nu are fantana penisului, ci doar s-a împiedicat încercând să treacă pe bordura îngustă şi ferindu-se de bancomatul din peretele farmaciei, care o blochează.

Dar de ce se chinuia biata femeie să treacă pe acolo, când în zonă se află ditamai trotuarul de vreo cinci metri lăţime?

Cum sa obtii orgasmul, indiferent de marime!

Pentru că acel trotuar este prost făcut şi se umple de apă la orice ploicică. În anotimpurile ploioase este o baltă adâncă, întinsă de la un capăt la altul, iarna este un patinoar.

Şi nu generalizez aiurea: locuiesc de 17 ani în zonă şi trec şi de patru ori pe zi pe aici, deci ştiu clar despre ce vorbesc. M-am dus acasă şi am trimis imediat un e-mail primăriei sectorului 4, cu rugămintea să remedieze problema acelui trotuar.

fantana penisului

Ştiu că peste tot sunt probleme, străduţele din cartierul meu arată ca după bombardament, dar acesta e un trotuar folosit de mii de oameni zilnic, dacă nu chiar fantana penisului de mii, într-o intersecţie importantă şi în faţa singurei farmacii non-stop din zonă. Mi s-a răspuns în câteva zile că cererea mi-a fost înregistrată şi că lucrarea va fi inclusă în următorul şantier posibil, în funcţie de buget.

  1. Cum sa obtii orgasmul, indiferent de marime! - id-entity.ro
  2. Ghidul tipurilor de penis și ouăle roșii | id-entity.ro
  3. fantana Sincai | Mama Aluniţă
  4. Sugestii de erecție
  5. ​Am încercat timp de patru săptămâni un regim de întărire a penisului
  6. Snap Fotografii de autorul articolului Pentru prima oară în viața mea, am ajuns într-un punct în care mi se pare mișto să merg regulat la sală.

Au urmat câteva luni în care nu s-a găsit, probabil, buget pentru trotuarul meu. S-a găsit pentru fântâna penisului erect, aşa cum îmi place să numesc oroarea aceea arhitectonică din colţul intersecţiei.

​Am încercat timp de patru săptămâni un regim de întărire a penisului

S-a găsit pentru nenumărate plante tuia care s-au plantat acolo şi pe tot bulevardul Tineretului, achiziţionate la preţuri super-umflate şi uscate în câteva zile. S-a găsit pentru nebunia bordurilor ce pare fără sfârşit, puse atât orizontal, cât şi vertical, pe fiecare bucăţică de trotuar din zonă şi chiar în locuri unde nu e trotuar.

Şi aşa mai departe am fotografii-dovadă pentru fiecare din cele afirmate mai sus, nu sunt vorbe în vânt. Doar balta-patinoar a dăinuit bine, mersi, peste iarnă.

fantana penisului

Până săptămâna trecută, când în sfârşit a deranjat-o cineva. În drumul spre şcoală de acum câteva zile, am văzut că se aşternuse un strat proaspăt de asfalt pe trotuarul în cauză. M-am fantana penisului să văd asta, dar un drăcuşor din mintea mea nu îmi dădea totuşi pace. Aşa că, la întoarcere, l-am căutat pe şeful de lucrare şi l-am întrebat dacă s-a asigurat că au remediat problema bălţii.

Iar domnul respectiv fantana penisului asigurat doar că NU a auzit niciodată de acea problemă. Nimeni din primărie nu îi transmisese că ar exista o plângere pentru acea bucată fantana penisului trotuar şi habar nu avea că se strânge apă acolo.

fantana penisului

Iar eu l-am crezut. În zilele următoare am continuat să simt la picior dâmbul de care mă temeam că va bloca scurgerea ca şi până acum. Pur şi simplu treci pe acolo şi îţi dai seama că e o zonă mai ridicată înspre margine, nici măcar nu îţi trebuie aparate sofisticate de măsură pentru asta.

fantana Sincai

Dar am sperat să fantana penisului înşel, aşa cum fac mereu oamenii cu educaţie şi bun simţ, care îşi pun mai întâi la îndoială propria raţiune şi abia apoi dau vina pe alţii. Din păcate, însă, nu m-am înşelat, iar aceasta este o fotografie de azi-dimineaţă, după ce azi-noapte a plouat în cartier: La o ploaie ceva mai hotărâtă, zona acoperită de apă îşi triplează suprafaţa. Azi în intersecţie se lucra în continuare, dar nu chiar aici, ci la parcare plus borduri, fantana penisului.

Şeful cu care am vorbit zilele trecute nu era acolo, nici doamna cu măsurătorile.

fantana penisului

Aşa că, odată întoarsă acasă, am trimis fotografia pe e-mail la primărie, cu întrebarea de ce nu au comunicat între ei şi de ce se cheltuie banul public inutil, cu lucrări deficitare. Acum aştept un răspuns.

Ghidul tipurilor de penis și ouăle roșii

Probabil, degeaba, atâta vreme cât noi, ăştia care încercăm să facem ceva, măcar cu o vorbă sau o idee, suntem atât de puţini, iar ei sunt atât de mulţi. Oare cum ar fi dacă voi toţi cei care aţi trecut măcar o dată pe lângă balta asta, chinuindu-vă să nu călcaţi în ea, aţi reclama-o fantana penisului primărie, în loc să vă mulţumiţi să înjuraţi în barbă sau să vă lamentaţi pe Facebook?

Sau dacă i-aţi trage de mânecă pe muncitorii ăia pe care îi vedeţi că fac mai mult rău decât bine, şi nu i-aţi lăsa să facă asta?

Cum sa obtii orgasmul, indiferent de marime! Chiar daca nu esti foarte bine dotat, poti sa faci furori in pat! Si, chiar daca ti se pare ca depasesti diminsiunile standard, exista satisfactie si pentru tine. Dimensiunea penisului e foarte importanta in ochii barbatului, iar daca ai impresia ca nu prea merge bine ce se intampla in pat, asta te poate influenta. Respectul de sine si increderea in tine joaca un rol esential in relatiile cu ceilalti.

Sau dacă aţi ieşi la vot o dată la patru ani, că n-o fi foc să vă mişcaţi fundurile câteva sute de metri până la circumscripţia voastră, ca să le desfiinţaţi sinecurile tuturor impostorilor care ne conduc?

Nu cred că voi afla vreodată să răspunsul la aceste întrebări. Pentru că trăiesc într-o ţară în fantana penisului liberă, din toate punctele de vedere, de care îmi este din ce în ce mai ruşine.

#010 Cat de mult conteaza dimensiunea penisului

Asevedeași