Totul începe cu
Identitate locală

Google My Business

ASTĂZI, INFORMAȚIILE SE CAUTĂ ONLINE.

Seviciul Google My Business permite activităților să aibă o carte de vizită online. Aceasta conține toate informații de contact ale firmei: numărul de telefon, adresa fizică,  imagini reprezentative, conținuturi multimedia precum și review-uri din partea clienților. Toate acestea au rolul de a te pune în legătură directă cu clienții tăi.

Bazează-te pe noi pentru:

– Geolocalizarea afacerii tale pe Google Maps, ceea ce ușurează găsirea firmei tale direct din hărțile Google și le oferă clienților informații corecte cu privire la datele de contact.
– Un consultant specializat va urmări fazele de proiectare si de realizare a paginii (cererea de autentificare trimisă către Google, inserarea tuturor informațiilor și elementelor multimedia, descriere orientată SEO, publicarea paginii).

DESCOPERA SERVICIUL

Tur Virtual

INVITĂ CLIENȚII SĂ-ȚI CALCE PRAGUL ACTIVITĂȚII

Serviciul Google Street View oferă potențialilor clienți posibilitatea de a vizualiza locația companiei și de a interacționa cu interiorul restaurantului, hotelului, magazinului tău, înainte de a vizita locația. Acesta este publicat pe cartela My Business și poate fi integrat cu ușurință în orice site. În plus, turul virtual este integrat cu Realitatea Virtuală (VR) și poate fi accesat la orice oră din zi și din noapte din orice colț al lumii.

Pentru serviciul Google Street View, Id-entity a primit în anul 2014 premiul “Google Agency of the Year EMEA”.

Serviciul de tur virtual interactiv Google Street View include:

– Un consultant dedicat pentru a stabili shooting-ul fotografic conform orarului și disponibilității tale;
– Realizarea de fotografii panoramice;
– Montajul turului virtual prin expertul dedicat proiectului;
– Încărcarea turului virtual pe Google și Google Maps, precum și asistență în publicarea pe Facebook sau pe website-ului companiei.

DESCOPERA SERVICIUL

Tourplay

CONȚINUT VIRTUAL INTERACTIV

Este produsul care transformă orice vizită într-o experiență captivantă. Datorită sistemului inovativ, utilizatorii pot explora spațiile și pot afla informații valoroase despre eveniment sau locație prin instrumente media de tip: text, imagini sau video. Tehnologia Tourplay transformă vizitatorii turului în adevărați protagoniști.  Ei pot naviga interiorul spațiului cu ușurință, iar datorită butoanelor info au oportunitatea de a descoperi informații cu privire la locație, produs sau serviciu.

Functionalități oferite de tehnologia Tourplay:

– Meniu interactiv de navigare a locației (similar unui meniu site web);
– Hotspot – puncte de informații amplasate în zone de interes predeterminate ce oferă conținut informațional de tip: imagine, text sau video;
– Integrare pe website, pagina de Facebook sau blog;
– Analize de monitorizare a traficului.

DESCOPERA SERVICIUL