Măsurarea penisurilor

Cum se măsoară corect lungimea organului genital masculin

În stare flasca, neerectila dimensiunea medie este de 9.

cum să înghiți un penis

Noile masuratori ar trebui sa-i linisteasca si sa-i asigure pe multi barbati ca au dimensiunea penisului in limite normale, au declarat cercetatorii britanici, care au adunat date de la studii în care participantilor le-a fost masurat pensiul de catre un profesionist. Apoi, cercetatorii au folosit datele pentru a concepe un grafic pe care medicii il pot folosi la barbatii pe care ii consiliaza, care sufera de anxietate legata de dimensiunea pensisului.

secrete despre penis

În cazuri rare, barbatii pot fi diagnosticati cu tulburare de corp dysmorphic preocupare obsesiva despre defecte fizice imaginare sau reale - o conditie psihologica care poate duce la măsurarea penisurilor comportament obsesiv si anti-social, depresie si chiar sinucidere. Participantii la studiu au fost barbati in varsta de măsurarea penisurilor ani ale caror penisuri au fost masurate în cadrul a 20 de studii efectuate în Europa, Asia, Africa si Statele Unite ale Americii.

frenulotomie penis

Cercetatorii nu au identificat o corelatie convingatoare intre dimensiunea piciorul unui barbat si lungimea penisului si au recunoscut ca rezultatele lor ar putea fi influentate de posibilitatea ca măsurarea penisurilor care s-au oferit voluntari sa fie mai increzatori in marimea penisului lor decat populatia generala.

Asevedeași